Sessions informatives de Graus Universitaris

T’obrim les portes del Campus perquè ens coneguis millor!

Tindràs l'oportunitat de conèixer els nostres alumnes i professors i preguntar tot allò que t'interessa: com són les classes, com és el primer curs, quines empreses col·laboren amb nosaltres i a les quals podràs fer pràctiques, les universitats internacionals amb què col·laborem, els projectes de recerca internacional en els quals estem treballant... i com és la vida al Campus.

T'ensenyarem els laboratoris on faràs pràctiques durant tot el grau i els serveis universitaris: les instal·lacions esportives, la biblioteca, les sales d'estudi, les entitats culturals i els clubs d'alumnes... i la nova residència que hem inaugurat aquest setembre al centre del Campus.

T'informarem sobre la nostra Borsa de Treball i les empreses nacionals i internacionals que cada any vénen a La Salle a entrevistar-se amb alumnes que estan acabant la carrera.

El Departament d'Admissions t'informarà sobre el programa de Beques i Ajudes a les quals pots accedir i les possibilitats de finançament. Pensa que el 49% dels estudiants de grau a La Salle Campus Barcelona-Universitat Ramon Llull es beneficien de les nostres beques. L'objectiu és que tots els candidats que desitgin estudiar a La Salle, que compleixin els requisits d'accés i que superin el procés d'admissió, puguin accedir a la nostra universitat. Per aquest motiu, cada expedient i cada sol·licitud s'analitzarà de manera individualitzada.

Estudiar a La Salle BCN és fer un viatge diferent, un trajecte on aprendràs, et formaràs i viuràs experiències úniques pe tal d'acabar sent el que vols. El teu futur està a punt d'enlairar-se!

Si no et va bé aquesta data podràs venir a la propera Sessió Informativa el 22 de novembre de 2018..

Si ja saps quina titulació vols fer, selecciona-ho aquí:

Beques d’Expedient Acadèmic

Beques de Mobilitat

Beques Econòmiques

Beques Escoles La Salle

Beques IB

Més Informació
  • Hora: 18.00h
  • Duració: 2h
  • La Salle Campus Barcelona
    Sala Paraninf
    C/ Quatre camins, 30, Barcelona